Константина Костадинова разказва защо предпочита XBody пред другите тренировки

„Тренирам активно от близо 10 години. Психически се нуждая от това. 😂
Винаги съм обичала тежките и изморителни тренировки, които ме зареждат за целия ден. Преди четири години, една от най-добрите ми приятелки, която е с дългогодишен опит в спорта, отвори студио за XBody тренировки в София. Този метод за трениране беше изключително непознат в България.
Първоначално бях част от рекламната и кампания, като честно казано бях леко скиптична към този тип тренировка. Причината беше, че не ме изцеждаше като едночасово Тае бо или спининг. В началото започнах да ходя на XBody редовно (два пъти в седмицата), за да мога да прекарвам повече време с моята приятелка, която беше по цял ден в студиото. Още на четвъртата тренировка, забелязвах сериозна промяна в коремните мускули и в тези на бедрата. Някак си се изразиха, без да набъбват. След още няколко тренировки видях същия резултат при седалищните мускули.
Реших да направя този тип тренировка основна, като я съчетавах и с много стречинг. Четири години по-късно, продължавам да поддържам фигурата си с XBody и не бих го заменила за нищо друго! ❌💪🏼❌
Неслучайно, не само в София, а в цяла България, вече има толкова много места за XBody тренировки – просто клиентите виждат резултат..и споделят.
Препоръчвам с две ръце!❤️ “

 

Към статията в инстаграм